Kedves Kedvenc Műkörmös Kollégánk!

Belegondoltál már abba, hogy különféle porokból, folyadékokból, zselékből ecsetek segítségével milyen csodaszép körmöket varázsolsz nap mint nap?
Milyen sok nőnek teszed széppé a hétköznapokat azáltal, hogy gyönyörű kezeket varázsolsz nekik?

Emlékezz csak, hogy a helyrehozott körmök mekkora mosolyt csalnak a Vendégeid arcára! Tudjuk, hogy a folyamatos tanulással tökélyre fejleszted a tudásodat, így emeled ennek a szép szakmának a színvonalát! Köszönjük Neked, valaki Kedvenc Műkörmösének azt a sok munkát, szakértelmet, koránkelést, későnfekvést, türelmet és odaadást, amivel a Vendégeid nőiességéhez, önbizalmához hozzáteszel!

Biztosak vagyunk abban, hogy néhány ponton magadra ismertél. Ha így van, nevezz be a díjra, hogy Te lehess az Év Műkörmöse! Szeretnénk elismerni és jutalmazni a munkádat! Melyik kategóriában indulnál?

Kategóriák és díjazás

A kezdő kategória - sík díszítés nyertesének díjazása: Egyedi készítésű trófea és 70.000 forint értékű Mystic Nails műköröm alapanyag kupon.

A kezdő kategória - 3d díszítés nyertesének díjazása: Egyedi készítésű trófea és 70.000 forint értékű Mystic Nails műköröm alapanyag kupon.

A nyílt kategória - Extrém körmök 3D díszítéssel nyertesének díjazása: Egyedi készítésű trófea és 70.000 forint értékű Mystic Nails műköröm alapanyag kupon.

A nyílt kategória - Extrém körmök sík díszítéssel nyertesének díjazása: Egyedi készítésű trófea és 70.000 forint értékű Mystic Nails műköröm alapanyag kupon.

Díjátadás

Az Év Műkörmöse Díj a Mystic Nails szervezésében a Kedvenc Műkörmösök Napján kerül kihirdetésre és átadásra.
A Kedvenc Műkörmösök Napja Szegeden kerül megrendezésre, 2024.április 28-án (vasárnap)

Úgy az igazi, ha személyesen adhatjuk át ezt a különleges díjat és tolmácsolhatjuk elismerésünket, így szeretnénk megkérni mindkét kategória nyertesét, hogy jelenlétükkel tiszteljék meg a díjátadót.